Anunt examen promovare grad personal contractual Ord 64 (07.04.2021)

ANUNŢ

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş

organizează examen de promovare în grad profesional imediat superior celui deținut pentru personalul încadrat cu contract individual de muncă, conform Ordinului președintelui A.N.S.V.S.A. nr.64/2007, cu modificările și completările ulterioare,  care ocupă funcțiile contractuale de execuție de:

– Medic veterinar, grad III   – 4 posturi – Circumscripția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Oficială Timișoara 5

– Medic veterinar, grad II   – 1 post – Circumscripția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Oficială Timișoara 5

– Medic veterinar, grad III   – 2 posturi – Circumscripția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Oficială Timișoara 3

– Medic veterinar, grad III – 1 post – Circumscripția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Oficială Jebel

 

DOSARUL DE ÎNSCRIERE va conține următoarele documente:

  • Copie de pe carnetul de muncă sau adeverință eliberată de compartimentul de resurse umane în vederea atestării vechimii în gradul profesional din care se promovează;
  • Copii de pe două fișe de evaluare a performanțelor profesionale individuale din ultimii 3 ani de activitate, la care a obținut calificativul ”foarte bine”
  • Formularul de înscriere;
  • Referatul de evaluare întocmit de șeful ierarhic superior, care să cuprindă elementele precizate la art.41 alin.9 din H.G. nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul se va organiza la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș, sala de ședințe în data de 21.04.2021, ora 10,00  – proba scrisă.

În vederea participării la concurs, candidaţii vor depune dosarele de înscriere la concurs în perioada 07.04.202116.04.2021 (inclusiv), la Compartimentul Juridic și Resurse Umane al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș.

Adresa de corespondență: Timișoara, str. Surorile Martir Caceu nr.4. Telefon: 0256-204.911. E-mail: office-timis@ansvsa.ro. Persoana de contact: Lidia Cristina Stana–consilier superior Comp. Juridic și Resurse Umane

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

  • 41 alin. (7) din H.G. nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare: ”Promovarea personalului contractual din sectorul bugetar în grade sau trepte profesionale se face prin examen, în baza unui referat de evaluare întocmit de șeful ierarhic și aprobat de conducătorul autorității sau instituției publice”
  • 43 alin. (3) din Hotărârea de Guvern  nr.286/2011, cu modificările și completările ulterioare: ”Pentru a participa la examenul de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare, candidatul trebuie să fi obținut calificativul ”foarte bine” la evaluarea performanțelor profesionale individuale cel puțin de două ori în ultimii 3 ani, în care acesta s-a aflat în activitate”

 

BIBLIOGRAFIE

  1. Constituția României, republicată;
  2. Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, partea a VI-a, titlul I și titlul III;
  3. Ordonanța Guvernului nr.137/2000, privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, cu modificările și completările ulterioare;
  4. Legea nr.53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
  5. Ordinul președintelui A.N.S.V.S.A. nr.64/2007, cu modificările și completările ulterioare;
  6.    REGULAMENTUL (CE) nr.178/2002 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 28 ianuarie 2002 de stabilire a principiilor și a cerințelor generale ale legislației alimentare, de instituire a Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară și de stabilire a procedurilor în domeniul siguranței produselor alimentare;
  7. REGULAMENTUL (CE) nr.852/2004 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN și alCONSILIULUI din 29 aprilie 2004 privind igiena produselor alimentare;
  8. REGULAMENTUL (CE) NR. 853/2004 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN și alCONSILIULUI din 29 aprilie 2004 de stabilire a unor norme specifice de igienă care se aplică alimentelor de origine animală;
  9. REGULAMENTUL (CE) nr.1161/2009 AL COMISIEI din 30 noiembrie 2009  de modificare a anexei II la Regulamentul (CE) nr. 853/2004 al Parlamentului European și al Consiliului cu privire la informațiile privind lanțul alimentar care trebuie furnizate operatorilor economici din industria alimentară care administrează abatoare.
  10. REGULAMENTUL (CE) nr.1441/2007 AL COMISIEI din 5 decembrie 2007 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2073/2005 privind criteriile microbiologice pentruprodusele alimentare;
  11. REGULAMENTUL (CE) nr.2073/2005 AL COMISIEI din 15 noiembrie 2005privind criteriile microbiologice pentru produsele alimentare;
  12. Ordinul nr.191/2014 privind modificarea şi completarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr.10/2008;
  13. Ordin nr.10 din 18/02/2008 privind aprobarea Normei sanitare veterinare care stabilește procedura pentru marcarea și certificarea sanitarăveterinară a cărnii proaspete și marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman;
  14. REGULAMENTUL (UE) nr.142/2011 alCOMISIEI din 25 februarie 2011 de punere în aplicare a Regulamentului (CE) nr.1069/2009 al Parlamentului European și al Consiliului de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animală și produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman și de punere în aplicare a Directivei 97/78/CE a Consiliului în ceea ce privește anumite probe și produse care sunt scutite de la controalele sanitar-veterinare la frontieră în conformitate cu directiva menționată;
  15. REGULAMENTUL DELEGAT (UE) 2019/625 alCOMISIEI din 4 martie 2019 de completare a Regulamentului (UE) 2017/625 al Parlamentului European și al Consiliului în ceea ce privește cerințele pentru intrarea în Uniune a transporturilor de anumite animale și mărfuri destinate consumului uman;
  16. Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2019/627 al Comisiei din 15 martie 2019 de stabilire a unor modalități practice uniforme pentru efectuarea controalelor oficiale asupra produselor de origine animală destinate consumului umanîn conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/625 al Parlamentului European și al Consiliului și de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2074/2005 al Comisiei în ceea ce privește controalele oficiale;
  17. ORDIN nr.79 din 6 iunie 2019 pentru aprobarea Normei sanitar-veterinare privind procedura de înregistrare/autorizare sanitar-veterinară a unităților din domeniul subproduselor de origine animală și produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și pentru modificarea și completarea Ordinului președintelui Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor nr.96/2014 privind aprobarea tarifelor aplicabile în domeniul sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor.

Tematica concursului se stabilește pe baza bibliografiei.

 

Compartimentul Juridic și Resurse Umane,

Lidia Cristina Stana

 

DIRECTOR EXECUTIV,   

Dr. Alin-Flavius Nicoară